3 Op Reis - Picos de Europa - Episode

Het belangrijkste reisprogramma op de Nederlandse televisie, 3 op Reis, bracht voor een aantal dagen een bezoek in de Picos de Europa om te genieten van verschillende avonturen in de omgeving met ons.

 

3 op Reis tracht in elke aflevering unieke en avontuurlijke bestemmingen te laten zien, buiten de gebaande paden en op een totaal onafhankelijke wijze.

 

Het wordt op de zondagavond prime time (20.00) uitgezonden en heeft gemiddeld 700.000 kijkers. De Picos de Europa en Liébana komen terug in seizoen 15 en werd in november ’21 uitgezonden.

 

Naast de goede reclame voor de regio, kunnen we zeggen dat het een eer, een genoegen en super leuk was om samen te werken met dit geweldige team van fijne mensen die uiteindelijk vrienden werden. Dit zal ongetwijfeld tot uiting zijn gekomen in het eindresultaat. We hebben het geluk gehad om met meerdere televisieprogramma’s te mogen werken in de afgelopen jaren maar we hebben ons nog nooit zo comfortabel gevoeld als tijdens dit bezoek. Dus we kunnen jullie alleen maar bedanken voor het vertrouwen vooraf aan de komst en de goede tijd samen gedurende deze dagen!

3 Op Reis - Via Ferrata Camaleño

3 op reis Picos de Europa

Leave a Comment